Barcelona

Barcelona

“Bar” betekent bar, “cel” betekent lucht en “ona” betekent golven. Drie Catalaanse woorden. Barcelona, na Madrid de grootste stad van Spanje, is op slechts twee uur vliegen van Amsterdam de ideale bestemming om lekker bij te komen. Op het strand van de Middellandse zee of op het dek van Luz de Gaz bijvoorbeeld, de bekende terrasboot in de oude haven. Dit is wat je noemt de perfecte combinatie, kunst, cultuur, zon, zee en strand.

Barcelona

 

Beroemde boulevard

De Ramblas – Barcelona’s beroemde boulevard – heeft weer heel andere genoegens te bieden. Dwalend door het centrum van Barcelona ontdek je tussen statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwwerken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grootste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee.

Sitges
En ben je wel eens in het nabij gelegen Sitges geweest ? Zeker de moeite waard, en mocht je een mooi appartement zoeken om te verblijven, kijk hier voor goede appartementen

Activeer je voucher en vlieg naar Barcelona

1. Activeer je voucher

De FreeCityFlight voucher is na activering en (indien van toepassing) betaling van de eigen bijdrage te gebruiken.

2. Stuur je reservering op

Vul de reserveringsvoucher compleet in en stuur deze op naar VIMAS, met de originele FreeCityFlight voucher.

3. Geniet van je reis!

Wij boeken je vliegtickets en sturen alle details toe. Jij kunt gaan genieten van je trip naar Barcelona!